2009-01-03

Összefüggések...

Egyik kedvenc filmem , dokumentum film... James Burke Rendhagyó gondolatai a változásról... Összefüggések címmel. (ha valakinek megvan, küldjön egy valamit). Szóval véleményem szerint akkor döntött könyve megírásásról, amikor valami olyan történt mint velem. Tehát összefüggések... Tavaly miután vettem egy kabátot, pár nappal  azután elszakadt... Tudnom kellett volna, hogy a kabátok nem az én barátaim, és nem szabadna sokat rájuk költeni...
Tehát elmentem sielni. Ezért a kocsiból a felesleges dolgokat felhoztam a lakásba. Köztük egy olajos flakont. Ezt elhelyeztem a konyhába, úgy hanyagul félrehajintva. Ennek eredményeképp az olaj kifolyt belőle a konyhapadlóra. Ezzel egyídőbel szintén hanyagul a szék karfájára dobva ott hevert pár hete vásárolt télikabátom. Az olaj csendesen folydogált kifelé a flakonból és persze a padlólap fugáin keresztül a földre lelógó kabátomhoz. A kabát szépen fleszívta az olajat, és kábé a fél oldala most motorolajos. Az már csak hab a tortán, hogy mikor hazaértem elsőre észre sem vettem és persze szégyalogoltam a lakásban az olajpacsnit.

2 megjegyzés:

  1. Névtelen11:39 du.

    megvan, bár nem egy hd felbontásban....

    minarik1@yahoo.com

    VálaszTörlés
  2. Névtelen11:20 de.

    Kiskamasz voltam, amikor láttam, és azóta akartam újra látni - ami az isohuntnak hála sikerült... igaz, kicsit túlpörög JB nyelve ahhoz, hogy mindent értsek, de megérte. Ráadásul kiderült, hogy az első 10 részt továbbiak is követték:

    http://isohunt.com/torrent_details/93842349/%22james+burke%22+connections?tab=summary

    VálaszTörlés